Termeni si Conditii

  1. Introducere

Pagina web www.Smiatic.ro este proprietatea societatii ENERGY & ECO CONCEPT SRL. Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii,  etc. si constituie “continutul” site-ului www.Smiatic.ro, care este proprietatea companiei ENERGY & ECO CONCEPT SRL. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului www. Smiatic.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. www. Smiatic.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www. Smiatic.ro.

  1. Condiții de utilizare a website-lui

www.Smiatic.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare pentru website-ul www.Smiatic.ro. Deși ENERGY & ECO CONCEPT SRL declară că a luat toate măsurile posibile pentru a introduce și a menține la zi informațiile din acest website, ENERGY & ECO CONCEPT SRL nu garantează acuratețea acestora și nu își asumă nicio răspundere pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsă în conținutul website-ului.

Utilizarea și navigarea pe acest website se face pe propria răspundere a fiecărui utilizator. Puteţi prelua, citi sau imprima orice informaţie de pe acest website cu condiţia să reproduceţi adnotările despre drepturile de copyright sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conţinute în orice informaţie pe care o preluaţi de pe website. 

  1. Drepturile asupra conținutului website-ului

Conținutul paginii www.Smiatic.ro este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe cu modificările și completările ulterioare. Întregul conţinut al website-ului www.Smiatic.ro inclusiv grafica, imaginile, software-ul, precum si produsele si serviciile prezentate sunt protejate prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate . Toate drepturile referitoare la paginile, conţinutul şi prezentarea website-ului precum si produsele si serviciile  prezentate sunt deţinute de ENERGY & ECO CONCEPT SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului website-ului prezentate în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ENERGY & ECO CONCEPT SRL.

Este interzisă transmiterea prin intermediul acestui website a oricărui fel de materiale și informații ilegale, defăimătoare, calomniatoare, de amenințare, obscene, șocante, provocatoare, pornografice, necorespunzătoare sau orice materiale care constituie sau pot fi catalogate drept contravenții împotriva persoanelor ori organizațiilor, care implică răspunderea civilă sau care promovează încălcarea legislației în vigoare a României.

 

  1. Informații referitoare la protecția datelor cu caracter personal

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.

  1. Legătura cu alte website-uri

Website-ul www.Smiatic.ro poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de compania ENERGY & ECO CONCEPT SRL utile în ceea ce priveşte conţinutul website-ului www.Smiatic.ro şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea ENERGY & ECO CONCEPT SRL. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

  1. Legislație aplicabilă 

Termenii și condițiile de utilizare ale website-ului www.Smiatic.ro sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror dispute ce ar putea apărea din, cu referire la sau vor fi în legătură cu prevederile termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestui website, sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau acest website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

  1. Forță majoră

ENERGY & ECO CONCEPT SRL nu își asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligațiilor prevăzute de acești termeni și condiții, ca urmare a oricăror cauze ce nu pot fi controlate,  incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiții meteorologice nefavorabile, acțiunea sau inacțiunea guvernului, a altor rețele sau a altor autorități competente care nu intră în responsabilitatea companiei.

  1. Securitatea informațiilor

Utilizatorul ia la cunoștință că ENERGY & ECO CONCEPT SRL nu poate controla și nu oferă niciun fel de sugestii, garanții sau condiții privind securitatea sau conținutul informațiilor care trec prin rețeaua sa de comunicații și prin Internet.

Utilizatorii iau la cunoștință că informațiile furnizate de ENERGY & ECO CONCEPT SRL sunt disponibile prin Internet și compania va depune toate eforturile pentru a menține securitatea informațiilor. Cu toate acestea nu poate garanta că informația pe care Utilizatorul o primește sau o trimite folosind Internetul va fi permanent în siguranță.

  1. Limitarea răspunderii

Societatea ENERGY & ECO CONCEPT SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi  rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Societatea ENERGY & ECO CONCEPT SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Societatea ENERGY & ECO CONCEPT SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Societatea ENERGY & ECO CONCEPT SRL nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata;

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

 

  1. Acceptarea termenilor

Utilizatorul acceptă să adere la acești termeni și condiții, confirmă că a citit cele enunţate mai sus şi declară că este de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare. Atunci când un utilizator accesează website-ul, îl parcurge şi îl utilizează, acceptă implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale.

Termenii și Condițiile se pot modifica în orice moment de către ENERGY & ECO CONCEPT SRL. Modificările vor fi aduse la cunoștința utilizatorilor prin afișare pe website-ul www.Smiatic.ro. Utilizatorii sunt răspunzători de luarea la cunoștință și de conformarea la noile prevederi ce pot apărea în Termenii și Condițiile acestui website. Modificările realizate astfel se consideră a fi acceptate de către Utilizator dacă acesta continuă să acceseze website-ul după afișarea lor.

 

 În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile enunțate, vă rugăm să nu accesați acest website.